maanantai 31. toukokuuta 2010

Ostoksia osa 1.

Viime aikoina olen huomannut, että kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan on lähtenyt huimaan nousuun, liian monta säikähdystä peilin edessä takana?;D Reissuni ostokset olivat myös pääosin kosmetiikkaa, tässä niitä sitten olisi.

Kynsilakka kokoelmani koki aikamoisen lisääntymisen reissun aikana, mutta kesällä on vain kiva olla lakatut kynnet, mitä sitä asiaa sen enempää selittelemään. Nämä kolme tarttuivat mukaan ihan Suomen puolelta, eli Rimmelin keltainen lakka Seppälästä ja sitten Lumenen kaksi Natural code lakkaa Lumenen tehtaanmyymälästä. Vasemmalta oikealle siis: 280 Sunshine, 23 Drama queen ja 26 Flirty.

Portugalissa päädyin pikkuiseen kosmetiikka kauppaan nimeltä Moor & Moor ja siellä ihastuin täysin heidän essencen tuotteisiinsa, niitä sitten tarttui mukaan muutama yksilö. Kuvista puuttuvat Essencen kynsienkoristelulaatat, mutta Katjamaria kerkisi ainakin kuvata toisen omistaan, eli idea selvillä. Pitänee tehdä niistä vaikka oma postaus, kunhan kerkiän kokeilemaan.

Vasemmalta oikealle: 58 The one and only (pitäisi olla with XXXL shine), 10 in the jungle (hassua, mutta purkin mukaan kyseessä on siis varvaskynsilakka erityisesti, antibakteerisydeemit, pitkä kesto ja hyvä peittävyys ensimmäisellä kerralla, katsotaan kunhan olen kokeillut, tosin aion laittaa tätä sormiinikin), kaksi viimeistä lakkaa ovat colour & go systeemillä, eli sekunnissa pitäisi olla valmista. No lakka levittyi molempien osalta todella helposti, mutta eihän se itse kuivuminen kyllä ainakaan ollut siinä ajassa tehty:D Kelpo lakkoja kuitenkin, erityisesti hieman korallinen sävy, niin kesää!

Lumenen perusripsari, aika luottakamaa meikkipussissani. Kaksi Essencen ripsaria, Black mania, jonka aukaisin jo reissussa. Tekee ripsistä todella pitkät, mutta kaipasin hieman tuuheuttavaa tehoa. Siksi kävin vielä hankkimassa kokeiluun Essencen multi action mascaran, eli sarjan oma versio false lashe efectionista. Kokeilemaan en ole vielä päässyt, ei kehtaa aukaista taas yhtä ripsaria kuivumaan, kun ei kerkiäisi käyttämään kaikkia yhtä aikaa.

Ja vielä muutama tuote, Lumenen tehtaanmyymälästä kulmakynä (harmaanmusta, en ole aiemmit kokeillut kyseistä väriä), tädiltä lahjana Dependin kylmakynä, jota rakastan jo nyt!! Se on aivan mahtava, ei sottaa ja väriä on juuri siellä missä pitääkin kynän omanlaisen levityssysteemin ansiosta, siinä on eräänlaiset "rullat", joista väriä tulee vain kulmakarvoihin, eikä ihoon tms. Olen todella huono selittämään, mutta luulen, että Googlettamalla saatte parempia kuvia tuotteesta ja pointtini välittyy. Viimeisenä vielä Essencen Long lasting eye pencil (07 easy going), juuri ihana kesäinen sävy hieman ruskettuneelle iholle. Levittyy hyvin ja kestää siistinä koko illan, mikä ei aina ihan taattua ole.

Muutama kosmetiikka tuote jäi vielä esittelemätt, mutta kuvailen ne toiste, kamerani akku kun päätti loppua kesken kaiken kuvailun. Tulossa vielä ensimmäinen Lush kokeiluni ja muutama minipakkaus, joita tätini minulle lahjoitti kokeiltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..