maanantai 3. toukokuuta 2010

Tuhlausta, tuhlausta...ainakin melkein.

Katjamaria haastoi minut jo aiemmin tekemään pienen kollaasin, siitä mitä tilaisin, jos minulla olisi 150euroa käytettävissä yhteen nettikauppaan. Eli tässä vielä tarkemmin annetut ohjeet:

• Sinulla on 150 euron lahjakortti, joka pitää käyttää kokonaisuudessaan kerralla.
• Valitse nettikauppa, johon haluat lahjakortin tuhlata.
• Valitse sellaisia tuotteita, jotka tilaisit oikeastikin mikäli sinulla olisi se 150 euron lahjakortti.
• Kokoa tuotteista kollaasi.
• Esittele kollaasi blogissasi ja ilmoita samalla tuotteiden hinnat ja loppusumma.
• Jatkohaasta

Itse valitsin liikkeeksi New lookin, koska en ole sieltä koskaan tilannut ja nyt oli alunperin tarkoitus tehdä pieni tilaus kavereiden kanssa, mutta maanantai ja laskut tulivat kylään. Joten ehkä toiste.. Täytyy myöntää, että kollaasiini valitsemat korut tuskin lähtisivät tilaukseen, jos kyseessä olisi omat rahani, mutta ajattelin lähinnä kollaasia tehdessäni, mitä tilaisin jos olisin saanut 150eken lahjakortin liikkeeseen ja se olisi käytettävä nyt kokonaan.
Kaulakorulla oli hintaa 25 puntaa ja käsikorulla kahdeksan, mutta ne kuuluvat kampanjaan, jossa halvemman saa ilmaiseksi, kun ostaa kampanjaan kuuluvia koruja kaksi kappaletta. Eli yhteensä näistä tulisi siis 25 puntaa.


Kuvassa olevan pitsimekon meinasit tilata itselleni, ennen kuin koin maanantai todellisuuden, se oli alelaarissa ja hintaa sillä on 18 puntaa. Käsinpesu hieman epäilyttää, mutta haave pitsimekosta on suuri, joten kai sen takia voi hieman kärsiä.

Beigetrenssi on sellainen asia, jota haluaisin osata käyttää. Olen hieman tutkaillut tarjontaa viime aikoina ja ällötykseni beigeen väriin alkaa hieman laantumaan, ehkä minäkin joskus uskallan laittaa jotain beigeä ylleni. Vaaleat sävyt kun eivät ole yleensä niitä lemppareitani, saatika että osaisin olla niissä julkisesti, mun tuurilla vaaleat vaatteet on viidessä minuutissa ketsupissa tai vastaavassa, vaikka lähimailla ei olisi yhden ainutta hodarikojua. Niin ja takilla oli hintaa 35puntaa.

Kengät.. Pitääkö edes selittää:D Harmaa on uusi musta eikö? No mutta itse ainakin olen kyseiseen väriin tykästynyt ja ottaisin mieluulla parit harmaat kengät lisää valikoimaani. Kiilakorollisissa kengissä näyttää olevan melko huima korko, mutta pelkästään se ei aina kerro kaikkea, vaan se istuvuus. Malli on hieman sporttinen ja henkii tennareita, ei ehkä se omin, mutta melko suloiset ne ovat kuitenkin. Tuo toinen pari on ehkä enemmän minun näköinen, mutta hei mitäs minulle annettiin tuhlattavaksi 150 euroa! Toisen parin korko tuo mieleeni ysärin ja ekat korkkarini, nostalgista. Kengät maksavat 30 puntaa per pari.

Jos matikkapääni ei aivan pahasti ole hukassa, loppusumma olisi 138 puntaa plus viiden punnan postikulut, eli 150eken pitäisi riittää hyvin ostoksiini. No kenelle siis lähetän sen laskun? :) Haastamaan en taida ruveta, jokainen tehköön omalla vastuullaan, sillä noissa nettikaupoissa on paljon ihanuuksia tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..