keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Auringon alla.

Ihanaa on jo melkein helle ulkona, pienellä liioittelulla. Tai kyllä tuolla kaupungilla oli ihmisiä hellemekoissa, itse en aivan moisiin tekoihin uskaltautunut vielä. Tänään piti käydä hoitamassa viimeisiä asioita ennen reissua, huomenna kun ei mikään paikka ole auki. Samalla löysin pientä täytettä reissukamoihini, tämä on kyllä taas sellainen yksilö, jota tulee aivan taatusti muutenkin käytettyä. Eli henkan seeprakuvioinen saronki (4,95e) huiviksi, ostin viime vuonna myös saronkin ja se toimi loistavasti jättihuivina.

Keksin ainakin kolme tapaa käyttää tätä äkkiseltään, huivina kulkiessa ja kylmän sään iskiessä tai hartioilla auringon suojana, sitten ihan saronkina uikkarin kanssa ja kolmantena peittona lentokoneessa. Jee:)

Huivi on hentoa kangasta (se huomattiin, kun tein huivin kanssa ensimmäisen reissun parvekkeelle muutamia minuutteja sen pussista oton jälkeen..kyllähän mie sain aikaseks jo melkeen reiän ja lankapaon..heh heh minä ja ohuet&hennot kankaat ei oo hyvä yhistelmä), jota ympäröi kiva pinkki reunus, piristää kummasti huivia.

Samalla reissulla teimme kaverini kanssa pienimuotoista päivitystä tietoihimme erilaisista hiustuotteista. Kaverini löysi uudenlaisen hiuspuuterin ja odotan mielenkiinnolla infoa siitä, kuinka se toimii. Itse löysin taas halvan version surffisuihkeesta, olen siis haaveillut erilaisten surffisuihkeiden perään mm. tigin uutuuden. Tästä pitäisi tulla myös mattapinta, jei! Mutta kunhan kerkiän tuotetta kokeilemaan, infoan sitten oliko se susi vai ei. Nyt jatkan ruuan mutustusta ja aloitan tuon pakkaamisen. Illalla olisi tarkoitus taas viettää aikaa kavereiden kanssa, niin kohta loppuu aika kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..