keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Hunting is over!

Mikä se on? Onko se hammaspeikko? Ei se ei ole hammaspeikko..

Mitä se tekee? Pestäänkö sillä uuni? Ei sillä ei pestä uunia..

Se on Klippoteketin ihmeellinen kuivashampoo!! Kauan sitä tuli metsästettyä ja hieman apuvoimia piti värvätä jo joukkoihinsa, mutta nyt se on minun!! No siis totta jos puhutaan, itse en ole vielä kerinnyt tuotetta kokeilemaan, mutta niin paljon hyvää olen siitä kuullut (mm. Nelliinan blogista luettuna), että pitihän sitä saada kokeilla. Hinta on siis todella huokea, 4.90 ja ilmeisesti verrattavissa täysin kalliimpaan isoveikkaansa eli Tigin Rockaholicin kuivashampooseen. Mutta jos sitä ensin käyttäisi kiltisti sen loppuun ja vasta sitten aukaisisi tämän, jos vain malttaa odottaa:D Voi olla, että tämä vaaleanpunainen lupaus lähtee mukaani Portugaliin vajaan kahden viikon päästä.

Ps. Vaikka lukijakuntani ei suuri ole, kysyn silti tämän, mitään vinkkejä Portugaliin/Albufeiran läheisyyteen menevälle?

4 kommenttia:

  1. Siis mistä sie tuon löysit? Tahttoo!

    VastaaPoista
  2. Jyväskylästä pitkäaikaisen kyttäyksen jälkeen, en täältä oo löytäny siis. Tokmanni alkaa olla ainoa täällä joka enää ees myy kyseistä sarjaa, kun sokos lopettaa. pitää käydä sinne vaatimassa. (nii mulla noita kaks, mutta toine äipälle)J lahjoa tuomaan lisää:D

    VastaaPoista
  3. mikä ihmeen kuivashampoo :O :D?

    VastaaPoista
  4. Kuivashampoolla saat "pestyä" tukkas, ilman vettä. Eli sitä suihkutetaan hiusten juureen vähän niin kuin lakkaa(tulee semmoista vaaleaa jauhemaista ainetta), annetaan hetki vaikuttaa ja sitten kammataan tukka normaalisti. Sen jälkeen tadaa, tukka näyttää kuin se ois pesty, eli saa esim lisäpäivän, jos aamulla tukka läsähtäneen/limasen näköinen ja ei kerkee pestä:D en oo ite ainakaan kokeillu pitempään vain kuivashampoolla pestä, eli semmonen pikaratkaisu tukka probleemoon. Jos oikein muistan, ni tummalle tukalle taitaa olla kans omansa kuivashampoonsa. oli ees joten kuten selkeesti selitetty?:)

    VastaaPoista

Just say it..