lauantai 8. toukokuuta 2010

Ikäkriisi!

Eilen tulin porukoille kyläilemään, kiva viettää hieman aikaa täällä ennen reissua ja muita hulinoita, puhumattakaan siitä, että äitienpäivä on tulossa. Lahja on onneksi jo hankittu, tällä kertaa ihan ajoissa. Sunnuntaina olisi luvassa vierailuja 2xmummolassa, joten vilske päivä tiedossa. Pitänee varoa kofeiinin yliannostusta. Eilen katottiin Tummien perhosten koti, suosittelen! Kävin sen aikanaan katsomassa leffassa ja nyt käytiin ostamassa se omaksi, kun sen sai halvalla.

Viikolla olin menossa hankkimaan uutta ripsaria, mutta ylläri pihiys ja uteliaisuus vei voiton ja ostin eri ripsarin kuin oli aikomus. Tämä ripsari on siis osa Carlsonilla myytävää halppissarjaa Flormaria, never heard.. Tuotteiden hinnat alkavat 2,90 ekestä, kaikki taisivat olla alle 5ekeä. Siellä oli ripsareita, puutereita, kynsilakkoja, luomivärejä ja muita perustuotteita. Itse ostin Lash Lift Perfect lashes mascaran (löytyy myös vedenkestävänä) ja hintaa sillä oli 3,50ekeä. Ulkoisesti tuote näytti kivalta, harja sopivan malliselta ja hinta epäillyttävän halvalta;D

Kuvasin sitten miltä ripseni näyttävät ennen ja jälkeen. Täytyy sanoa, että on hankalaa kuvata ripsensä hyvin, kuvat ovat hieman outoja, mutta pointti välittyneen. Niin ja itse koin sen verran järkytyksen, että silmänympärysvoide lähti kertaheitolla uudelleen käyttöön. (Eikä mulla ole mustelmaa silmässä, varjot tekee tepposensa. Oisitte nähneet muut kuvat, voisi luulla, että ois ollu tappelussa:D) Ensin siis ilman mtn meikkiä...

Ja ripsarin kera, en koskaan taivuta. Hieman paakkuuntuvaa minusta (kuten vasemmalla huomaa), levittyminen ensimmäisellä käyttökerralla ei parhain, tarvitsi useamman kerran laittoa. Mutta joissain ripsareissa tämä asia muuttuu käytön myötä, toista kertaa en ole kerennyt laittamaan kyseistä ripsaria, joten en osaa vielä sanoa. Hyvin tämä kyllä pysyi koko päivän ripsissä, vaikka olin ihan varma, että se alkaisi karisemaan. Noup ei semmoisia ongelmia.



Toisaalta olisi mielenkiintoista kokeilla sarjan muita ripsareita, mutta luulen, että seuraavan kerran menen ja ostan sen ripsarin, minkä olin alunperin aikonutkin:) Pitäisi kysyä kaverilta, millaisia sarjan luomivärit olivat, sillä hän osti niitä pari kappaletta kokeiluun.


Edit: Ripsari toimii paremmin parin käyttökerran jälkeen, jei:):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..