tiistai 11. toukokuuta 2010

Syksy ennen kesää?

Kesä ei ole vielä täällä, mutta H&M syksy on jo täällä! Selailin kuvaston melko nopeasti läpi, lähinnä kiinnosti mitä värejä on tulossa ja suurinpiiretin tyylien suuntaukset, aika samoilla linjoilla mennään, kuin viime syksynä. Mielenkiintoinen nimi oli taas yhdelle harmaan sävylle saatu: antrasiitinharmaa.. joo itse en ollut kuullut aiemmin moista, mene nyt sitten kauppaan ja etsi antrasiitinharmaata takkia;D

Ihania sukkahousuja löytyy näköjään jatkossakin hyllyiltä.. Vaaleat voisivat olla seuraavan kokeilun ja totuttelun kohde, ehkä pitsintapaiset tai sitten tuollaiset "brittitapetti" sukkikset.

Ihanan, ihanan näköinen puhvihihainen takki ronskimmalla vetiketjulla, joka hieman sivussa. Mustia takkeja minulla on ihan tarpeeski, mutta kuinkas beige? Minä ja beigetakki, olisiko mahdollista... Perustrenssi se ei olisi, mutta eikö kaapissa voisi olla tilaa myös puhvihihaiselle beigelle takille ronskine vetoketjuineen, hih.

Etnisiä vaikutteita ottanut sormus, miksi ei. Tämän tyylisiä sormuksia on kyllä tainut pyöriä joka kevään korvilla torikauppiallakin ja eiköhän tuolla Portugalissa olisi myös jokunen vaihtoehto. Kauniin värinen kivi (turkoosi), mutta onko siinä edes sen enempää.

Syksyyn on onneksi vielä aikaa ja yleensä ostamani vaatteet menevät niin kesäisin kuin syksyisin, ei ehkä tule tartuttua noihin räikeimpiin kausiväreihin, harmaa, musta ja violetti, niillä mennään jo pitkälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..