torstai 7. maaliskuuta 2013

Uunipuuroa ja sydämiä pakkasella

Töiden jälkeen en itse ainakaan jaksa ruuan suhteen alkaa väsäämään mitään vaikeaa. Tänään päädyin tekemään pitkästä aikaa uunipuuroa, sarjassamme ruokia joihin minulle lapsena tuli joku outo trauma/kammo, mutta kun niitä nyt taas uudelleen syö niin ei voi tajuta miksi. Uunipuuro on todella simppeli ruoka, laitat vain voideltuun vuokaan (vähintään parilitranen) litran maitoa (tietty punaista ettei kuohu ja muutenni ;D) sitten pari desiä riisiä ja maun mukaan suolaa. Tällä kertaa omaan satsiini tuli hieman liian vähän suolaa ja se oli hetken liian kauan uunissa. Mehevämpää siis saa, kun antaa puuron olla uunissa noin puolitoista tuntia. Hämmentele vain välillä niin ei tartu pohjaan. Tätä ruokaa ei haittaa vaikka tuleekin isompi satsi! Ainakin minusta puuro on nimittäin hyvää kylmänäkin esim kotitekoisen hillon kanssa. Ei tartte ostella riselloja, vai mikäs sen riisijutun nimi onkaan, erikseen! Eikä ruoka myöskään hirmuisena kuluta kukkaron nyörejä. Himppu reilu euro maitoon ja riisiä jos ei kaapistä löydy niin toinen sinne :)
Rakastan sydän kankaita kaikissa mahdollisissa väreissä, varsinkin vanhempia miljoona sydäntä ja cook collectionin sydämiä. Jälkimmäisiä minulla ei tosin vielä ole, sillä niiden hinnat kipuavat nettikirppareille turhan korkeiksi :/ Mutta aina silloin tällöin tärppää, tänään laitoin viimeisimmät sydämeni ulos tuultumaan. Verhoiksi ne ovat melko pienet mutta ehkä niistä syntyy tyynynpäälliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..