keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lokki vs. värimania?

Jos joku kysyisi, mikä minun tyylini on, en tiedä osaisinko vastata itsekään. Pukeutumis ja sisustustyylini on.. ehken helpoin sanoa, että mukaan tarttuu mikä silmää miellyttää. En todellakaan ole mikään modernin tyylin kannattaja, etninen, skandinaavinen, musta- valkean rakastaja tai minkään muun yhden "koulukunnan" kannattaja. Kotoani, samoin kuin vaatteistani löytyy klassikoita, uutta ja vanhaa, sekä värejä, mutta myös turvallisia luottojuttuja. 

Lokki valaisin oli yksi must jutuista, kun tiesin että pääsen muuttamaan omaan kotiini. Olen jo useamman vuoden ajan pyrkinyt siihen, että ostaisin vain laadukkaita tuotteita. Enkä tarkoita, että vain designia! Kyse on enemmänkin, että lastulevykalusteet huitsikkaan ja kestäviä puisia kalusteita tilalle, tai miksi ei metallisia ynnä muuta. Laadukkaita kankaita, silmää miellyttäviä astioita. Eikä tämä tarkoita aina, että niistä joutuisi maksamaan maltaita, joissain tapauksissa on kyllä näinkin :D Mutta jos pohtii, että säästääkö ennemmin vaikka vuoden juuri oikeaan valaisimeen, kuin että ostaa vuosien varrella muutaman melkein hyvän ja kuluttaa sen saman määrän rahaa niihin. Toki itsekin sorrun aina joskus ihan hömppä ostoihin ja jälkeen päin saa miettiä hetken, että mikäs se punainen lanka olikaan? Mutta isommissa ostoissa olen onneksi onnistunut melko hyvin pysymään tavoitteessani. Tällaisen klassikko pläjäyksen seuraksi kaipaankin sitten jo kovasti jotain vastakkaista. Värejä!! Olohuoneesta halusin maalata (huomiona voinee tunnustaa, että isä siis maalasi.. ) yhden seinän Silkkitie värillä. Jälkikäteen sain kyllä kuulla maalarilta, että oli muutamaan kertaan tarkistanut purkin saatuaan, että olikohan nyt ihan oikea väri. 




Aiemmassa kodissani ei ollut kovinkaan montaa mattoa, pieni koti nääs.. nyt sitten olen hiljakseen uusinut mattovalikoimaani, vaikka se violetti 80-luvun räsymatto on edelleen ihana, kaipaa sitä joskus hieman vaihtelua! Jotenkin punainen sävy on matoissa vahvana mukana, makuhuoneessa on taas paljon vähemmän värejä matoissa. Valkoinen lampaantalja ja Annon ihana kelta-valkoinen villamatto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..