torstai 28. toukokuuta 2009

hektistä elämää.

Tänään oli hektinen päivä töissä, mutta oikeastaan nautin siitä. Saa kuitenkin pidettyä oman päänsä kasassa ja tilanteen hollilla:D Ja mieluummin enemmän töitä kun ei mitään, tylsää sitten vain ollakin. Päivä kuluu oikein hujahtaen.

Mutta maanantaina se sitten nyt alkaa, ilmottauduin tänään autokouluun! IIIK! Pelonsekaisia tunteita herättää toi..ehkä se ois pitäny sillo heti ku ikää oli ni käydä pois, kun eihän vanhuksena enää uskalla moisii:D Mutta se nyt sattuu olemaan vaan pakollinen paha, jota tullu jo liikaa siirrettyä ja menettettyä sitten tilaisuuksia sen takia. Mutta asia korjauksessa,voin vaan kuvitella mitä tästäkin seuraa huh huh.

Mutta voisi varmaan mennä hieman lueskelemaan (hmm ihan kuin ei olisi äsken pikanauttinut vajaa 100 sivua käsistä:D) Twilightia, tai sitten toinen yhtä houkutteleva: jumia telkun ääressä kunnes uni voittaa. Ei kyl tuo uni meinaa helpolla illalla tulla, pitäisi hankkia sellanen pimennysverho. Pienenä mulla oli aivan mahtava ankka piemenny rullaverho, oih löytyisiköhän se jostakin porukoilta. Ehkä en sit kuitenkaan sitä ripusta tonne seinälle.

Hieman tuli eilen kokeiltuu noita vaatteita ukin synttäreille, muutama potentiaalinen tapaus löytyi: sellainen harmaa mekko, shampanjan värinen pallomekko ja sitten valkoinen retromekko (joka on odottanut muokkailua viime kesästä asti). Hassuinta on se, etten ole noista yhtäkään käyttänyt vielä missään, tullut ostettua kun on halvalla vastaan tullut. Paitsi, että se kirpparimekko oli kyl aika tyyris, auts muistankin sen taas. Mutta pitää miettiä ja sekin olisiko niihin kenkiä jne. Lähemmin näkee millainen sääkin on. Onneksi ei ole tänä viikonloppuna juhlia vaan saa olla töissä ni ei moisia tarvihe huolehtia:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..