lauantai 23. toukokuuta 2009

Saturday fever.

Onpas sitä taas päivistä niin sekaisin, ei oikeen lauantailta tunnu. Tuo Helatorstai kyllä sotki kokonaan rytmin ja on ihan hukassa mikä maa, mikä valuutta. Eilen meillä oli mainoksen kuvaukset ja kaikki sujui hyvin. Päivä hieman venyi, mutta se nyt oli odotettavissa ja ei tarvinnut sitten enää tänään kuvailla. Sain kyllä olla niin ylpeenää kuinka hyvin kaikki hoitivat työnsä ja hommat sujuivat. Pieniä on ongelmia tulee aina vastaan, mutta onneksi niistä selvittiin. Vielä olisi jälellä jälkityöt ja sitten olisi työn asiakkaalle esittely. Noiden töiden valmistuttua olisi enää yksi osa alue projektista kesken. Tänään olenkin sitten harrastanut aina niin mielenkiintoista lomakkeiden täyttelyä, ei noi kelan laput oo mielenkiintoisimpia:D Saas nähdä tuleko päätöksiä miten pian vai ollaanko ensi kuun alussa ihan diipa daapa.
Eilen sain myös yllättävän puhelun ja nyt olisi sitten tiedossa ainakin pikkasen hommia eräässä tuotannossa. Katsellaan kuinka sitten jatkossa käy, hieman siitäkin mainittiin, mutta en halua vielä miettiä niin pitkälle:) maanantaita odotellen siis.
Tänään oli niin lämmin päivä, ettei sisällä oikein malttanut olla. Heti kun pakolliset velvollisuudet oli hoidettuna, lähdin hieman kaupungille pörräämään. Puistossa penkit olivat täynnä ihmisiä, mutta sain minä oman peppunikin sinne mahdutettua. Kiva olisi ollut shoppailla, mutta ei oikeen tilanne salli sitä. Mutta kaikeksi ihastuksekseni äippä oli käynyt ostamassa minulle sen aikaisemmin mainitsemani Sarenin silkkimekon Seppälästä! Oi joi kun saan sen vain kotiini niin nappasen jonkun kuvan, hieman jäänyt tuo kuvien ottaminen viime päivinä. Mutta luultavasti se ei ole ihan kesään sopiva, mutta heti syksyllä sitten. Hieman aikuisempaa tyyliä sitten siinä.
Tein pitkästä aikaa lotonkin, mutta eipä sieltä mitään tullut. No mutta yritetty on ainakin:) Huh kun massukin on täysi, tein tuossa joku aika sitten lämpimiä voileipiä mozzarellalla&tomaatilla ja salaattia. Ja jälkkäriks sitten amppari piti vielä napata, tai oikeastaanhan siinä kävi niin, että aloitin jälkkärillä. Mutta toimii se niinkin, kokeiltu on. Olisi kyllä kiva käydä jossain ulkona syömässä, ehkäpä sitten ensi kuussa. slurps. Oi niitä ruokia, mitä reissussa saikaan. Huokaus vaan. Mutta nytten taas lauantai-ilta jumimista jatkamaan, miksi lauantaisin ei oo koskaan mitään hyviä leffoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..