tiistai 26. toukokuuta 2009

levoton mä oon..

Joo se on niin tätä, en ymmärrä mikä mussa on vikana, mutta aina kun auringon määrä alkaa lisääntyä, lisääntyy mun levottomuus, enkä oikein tiedä miten päin olla. Tämä ihana valoisuus sotkee myös täysin unirytmini. Ei sillä, rakastan silti kesää ja valoisuutta, mutta miksi se on joka kerta aina tätä samaa rumbaa, luulisi sen jo muistavan. Nytkin höpelönä mietin ja ravaan kiskomassa verhoja ja muuta ikkunoiden eteen, jotta alkaisi olla sisällä pimeämpi, osaisi kerrankin mennä ajoissa nukkumaan. Mutta ei mene kuin viisi minuuttia ja harmittaa, pitää aukaista verhot ja nauttia siitä valoisuudesta kun kerrankin on. Jo juhannuksena alkaa pimetä..Kyllä päässäni elää tällä hetkellä muutama kaksonen, jotka hiljentää ainoastaan töiden tekeminen ja kova puurtaminen. (mutta ei edelleenkään siivoamisen tai itsearviointien osalta:D).

Olen nyt ollut tässä muutaman päivän töissä ja siinä sivussa tehnyt kouluhommia, nuo kaksi yhdistettynä yhteen, olen saanut kivan työntäyteisiä päiviä ja olokaan ei ole ollut niin levoton. Pikku hiljaa alkaa olla nuo kouluhommat vain kyseisen projektin osalta kasassa niin, että loppuviikon jälkeen ei pitäisi sen osalta olla mitään tekemistä ennen ensi syksyä. No mutta ehkä sitten aloitan tämän arviointi rumban. Mutta siis töistä, no olen nauttinut niiden tekemisestä, en oikein enempää osaa vielä sanoa. Katsellaan:)

Tänään ja eilen otin hieman omaa aikaa, kävelin rannalla ja lueskelin hieman. Tai tänään siis en saanut peppuani raahattua sinne rannalle asti, tein hommia kiltisti "kotitoimistollani". On ihana taas lukea pitkästä aikaa, tarkoitan siis ei-koulu-aiheista kirjaa. Kesäisin kirjamakuni tuntuu kevenevän hieman hömpähtäväksi, no ehkä uskallan myöntää ja nöyrtyä julkiseen häpeään, tällä hetkellä on siis menossa Twilight. No mutta joskus pitää saada annos teinihömppää ja maailmaa mullistavia tunteita;D Kuten Dawsons Greek aikanaan.. Totta jos puhutaan, niin pidän tuosta kirjasta ja en malttaisi aina lopettaa lukemista. Telkkarissakaan ei oikein mitään tule, varma kesän merkki.

Eilen sain oman osani postin uutuuksista, ostin nimittäin itselleni arkin uusia postimerkkejä, eli niitä koristelevat Minna Parikan kengät jne. Jokainen varmaan tietää mistä puhun. Henkan paketti saapui myös, mutta siellä ei sitten kummia ollutkaan. Itselleni otan varmaan lautasliinat ja sitten yhdet alesukkikset. Sukkikset vain ovat aika syksyiset, mutta niin halvat. Paita, jonka tilasin oli liian iso ja en usko, että jaksan sitä vaihtaa pienempään. Keittiöpyyhe on taas liian kova ja loput tulevat vasta sitten elokuussa. Hassua vain maksaa jo nyt postikulut, koska ne tekevät enemmän kuin ottamani ostokset. No luulisi, ettei sillon elokuussa enää uudelleen tulisi postikuluja kun samaan aikaan kaikki tilattu. Pöh olisin nyt tehnyt pienen kollaasin niistä tavaroista, joita tilasin syyskuvastosta, mutta eihän ne näy missään. No ei väkisin. Kivoi uutuuksia taas henkan sivuilla, äkkiä pois. Niin ja uudet gladiaattorit olivat tänään ekaa kertaa kokeilussa, aivan mahtavat jalassa!! Ei hierrä, ei paina:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..