tiistai 19. toukokuuta 2009

Mekkometsästys.

Kuvailin eilen illalla muutamia ostoksiani reissusta, akku alkoi vain sitten lähestyä loppuaan niin jäi homma hieman kesken. Mutta matkaan tarttui siis gladiaattorisandaalit. Ensimmäiseni, tykästyin niihin kovasti, koska ne ovat hieman rok henkiset. Ei sitten tullut ostettua nahkaisia, vaikka niitäkin olisi ollut tarjolla ja vieläpä halvemmalla. No laukun kai pitäisi olla nahkaa, sellainen sopiva pikku laukku, johon mahtuu kaikki välttämätön. En siis ole mikään nahka fani, vaikka siltä melkeen kuulostaisikin:D Kukkaro oli hetken mielijohteen ostos, halusin alunperin saman tyylisen, mutta norsu kuviolla. Sellaista ei vain ollut kuin pikkuriikkisinä , joihin ei sitten olisi mahtunut mtn sisälle. No ei sitä rahaa kyllä paljoa enää olekaan:D Ostin reissusta myös pari paita/mekko/tunikaa. Toinen oikein perus musta, mutta siinä oli kiva kaula-aukko "pitsimäisine" koristeineen. Toinen oli sitten sellainen vaalea ihana lusmuilu toppi, mutta kuvat näistä jäivät sitten toistaiseksi ottamatta. Muutamia koruja tarttui reissusta tietenkin mukaan, tässä pitäisi olla niistä suurin osa, ehkä joku jäi vielä tuonne matkalaukun pohjalle lojumaan.

Pahoille teillehän sitä sitten joutui, kun törmäsin tuohon henkan kuvastoon. Oli tullut sillä aikaa mulle ja luulin tuon -10% tarjouksen jo loppuneen. No illalla tajusinkin, että se oli vielä eiliseen asti voimassa, joten lähtihän sieltä pieni tilaus sitten menemään. Tylsäähän se on, että se tulee vasta elokuussa ja silloin on kaupatkin täynnä kaikkea uutta, mutta kun shoppailu inspis iski niin ei sille mitään enää voinut. Ja ainahan ne voi palauttaa jos ei oo hyviä.. Mutta pitää katsella josko nekin saisi kuvina koottua joku kaunis päivä. Tosin vaikka on jo 20 astetta lämmintä päivällä, niin kyllä nuo "syksyisemmät" vaatteet menisi vielä loistavasti.

Loppuviikosta lupaili aika epävakaata säätä, saa olla sitten peukut pystyssä ettei koko aikaa sataisi, kun kuvaukset pitäisi saada tehtyä. Sen jälkeen olisikin projektin jälkityöt ja miljoona itsearviointia sun muuta enää tehtävänä ennen kesälomaa. Noi itsearvioinnit on vaan niin kuivia, mutta pakko tehdä jos meinaa pisteitä saada. Ja kohtahan se toimistokin menee kiinni, että kiirus iskee jos meinaa tänä keväänä ne pisteensä tilille saada. Ongelma ei siis ole, etteikö niitä olisi tarpeeksi, laiskuus vaan noiden itsearviointien ja tuntien merkkaamisen kanssa. Mutta ensi viikolla sitten, tällä viikolla keskityn vielä tulevaan kuvaukseen.

Kohta olisi tiedossa synttärit, sukulainen täyttää pyöreitä vuosia ja sinne sitten pitäisi jotain keksiä. Katselin tänään kaupungilla valikoimaa, mutta köyhtyneen tilanteeni takia kaikki jäi vielä kauppaan. Ja ei siellä oikein loistoyksilöä edes ollut, monesta mekosta alkaa olla koot loppu. Ehkä hame oiskin jees. Yksi juttu jäi kyllä mietityttämään, ei sinällään liittynyt mitenkään missiooni, mutta törmäsin Seppälässä Sarenin mekkoon. Sellainen sininen, melko vanhoillistyylinen sillkimekko ja hintaa olisi ollut vain 5,95!! Mutta sinne kauppaan se sai jäädä vielä toistaiseksi ja eiköhän joku muu ole sen jo napannut ennen kuin itse sinne uudelleen kerkiän.

1 kommentti:

  1. Gladiaattoritohvelit ovat vallanneet kaikki vaateliikkeet ja väkisinkin tekee mieli kokeilla. Raportoihan sitten (kun joskus säät sallivat) onko hyvät kävellä..

    VastaaPoista

Just say it..