sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Makujen matkassa.

Sunnuntain iloksi kokkailin hieman speciaalimpaa ruokaa ja paistelin sitten lohta ja kasviksia tortillojen täytteeksi. Kuvassa ehkä näyttää epämääräiseltä mössöltä, kun ei tuo lohi oikeen kasassa pysynyt, mutta maku oli kyllä bueno:)
Aamupäivällä suuntasin ulos nauttimaan kesäisestä säästä (ensimmäistä kertaa hameessa ulkona tänä keväänä!) ja kiertelemään kirpparille. Väkeä oli ihan kivasti ja alussa tuntui, ettei sieltä seasta kerennyt mitään bongaamaan. En ole ehkä kotoisimmillani sellaisessa ryysiksessä, jossa melkein joutuu turvautumaan kyynärpää taktiikkaan. Aikani kierreltyä alkoi meno rauhoittua ja löysin jopa pari ostosta, jotka mahtuivat huimaan budjettiini.
Ensimmäiseksi ostin tämän henkan mustavalkea raidallisen neuleen, joka oli ihan kuin uusi ja kun materiaali oli vielä ihanan tuntuinen (silkkiä ja puuvillaa), oli se pakko ottaa mukaan, vaikkei se kovin kesäinen väritykseltään ole. Juuri sopiva viileneviin iltoihin ja hintakaan ei ollut paha, 3e.
Vähän myöhemmin bongasin vielä tämän boleron samasta pöydästä, sekään ei ole huisin kesäinen väritykseltään, mutta sopivan kevyt kuitenkin. Olen haaveillut tuon mallisesta bolerosta jo jonkun aikaa, mutta en sitten ole raaskinut ostaa. Materiaali näissä ei oikein koskaan ole kestävintä, kun tuo akryyli tuppaa aina nukkautumaan. Mutta 1e hintaan se lähti mukaan, viis siitä jos se ei olisikaan ikuisuustuote.
Kävin tänään myös porukoilla tulostelemassa papereita ja sain samalla matkaani uuden Sarenin mekkoni, mutta kuvata en sitä muistanut. Ja ei se näytä kovin edustavalta pelkässä hengarissa, pitäisi melkein päälle pukea. Mutta toiste sitten. Loppu päivä hujahtikin sitten kaiken maailman askareiden parissa, siivottua ei kyllä vieläkään saanut. Alkaa kämppä olla jo sen näköinen, kuin täällä olisi hurrikaani pöllähtänyt. Mutta pistetään se siivous sitten tavoite listalle..Hmm sinne samaan kasaan noiden murheenkryyni itsearviointien kanssa:D Mutta jospa sitä sulkisi koneen ja alkaisi suunnata kohta unille, että aamulla jaksaa taas ajoissa herätä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..