tiistai 5. toukokuuta 2009

vruum vruum

Huh huh onpas ollu vilkkaat pari päivää, ei voisi uskoa että on vasta tiistai. Tuntuu, että olisi tehnyt hommia useamman päivän edestä (ehkä siihen vinkkaa noin 16h päätynyt koulupäivä, joka tuntui silti loppuneen liian aikaisin..katsellaan moneen tänään menee) ja kuinka paljon on tapahtunut. Ei siis mitään maata mullistavaa, mutta kuitenkin. Maanantai aamuna heräsin ärsytykseen, jotenki arki vain tuntui niin kaukaiselta. Aaamu menikin hieman jumiessa, mutta sitten olikin pakko päästä vauhtii. Elikkäs puhelin soi ja tuli yllättävä tarjous päästä haastateltavaksi harjoittelupaikan takia. Piti sitten ottaa super vaihe päälle, jotta saisi muut asiat sutviutumaan (oli nimittäin kokousten ja muiden ihanuuksien lisäksi casting osa kakkosen vuoro), jotta kerkiäisin jo viideksi haastatteluun. Toisaalta onneksi ei jäänyt liikaa aikaa miettiä asioita, mutta mikä se on, että kerrankin kun moinen tapaus sattuu meikä päättää olla lusmu ja lähteä kouluun NIIN räsyisenä maanantai fiiliksensä ansioista. Mutta se asia nyt piti vain sivuuttaa ja kyllä siitä haastattelusta jäi ihan hyvä mieli. En ainakaan kadu mitään, mukava heppu ja juteltavaa riitti. Katsellaan siis pääseekö vai ei mutta ainakin kokemusta karttui taas lisää.

Tänään kävimme vierailulla alani ihmisten luona. Hauska kokemus jälleen, en tiedä onko vika minussa vai mikä, mutta minulla on aina ollut hauskaa noilla vierailuilla:) On ihana päästä näkemään, kuinka asiat oikeasti tapahtuvat, nähdä kulissien taakse ja tutustua ihmisiin, joilla on palo saman asian vuoksi. Ja pääsinhän kuitenkin kysymään maagiselta kasipallolta tulevaisuudestani, näin asiat siis hoidetaan oikeassa maailmassa! Ja eihän sitä tiedä mitkä ovet sillä reissulla saattoivat hieman aueta.


Pitäisi olla tekemässä nytkin kouluhommia, mutta pakko oli hieman karata niistä, jotta saisi aivot nollautumaan ja uudelleen käyntiin. Pyykitkin on meinannu unohtua tässä vapun hulinoiden ja arjen alun keskellä, joten tänään on ollut sitten paniikki pyykit puhtaiksi hetkiä. Eikä ole yhtään kiva, että kone pesee jollain kumman säästöohjelmalla melkeen kaks tuntia pyykkiä ja tila loppuu kesken. Noo eletään amazonin kosteassa ilmastossa hetki. Muutenkin olen yrittänyt listailla asioita, joita tarvitsen mukaan. Olen siis lähdössä torstaina Helsinkiin ja perjantaina sitten suuntana kaukomaat:) Vielä en ole oikein uskaltanut nauttia asiasta ja matkakohteeseen perehtyminenkin on jäänyt vähälle. Pelottaa hieman kun joutuu jättämään projektit kesken näin kriittisillä hetkillä, mutta loma tuli varattua jo aika päivää sitten ja se tekee hyvää kyllä pääkopalle. Mutta näillä mennään, innostus kasvanee kunhan kone irtoaa maasta ja heivaan puhelimen äänettömälle. Yritän irtautua täysin koulusta, katsotaan onnistuuko, nim. kirjoitteli itsearvioita viimeksi altaalla kesken loman.


Ehkäpä lähden tästä kaivelemaan kesävaatteita ja kirjoittelemaan tsiljoona mailia. Ai niin shoppasin yhden topin henkan 20% alekupongilla itselleni, matkalle tietty. Ostin jo vapun aikoihin toisen samanlaisen, mutta turkoosina, tykkäsin mallista niin paljon, että tässä siis sama mustana:

Iik huomaa kyllä, että on valokuvaaminen jääny vähälle ja ei oikein pokkaristä lähe tehoja joita tahtois. Mutta kamera on silti <3 Mutta malli on todella pitkä, menisi melkeen mekkona ja kangas tukevan oloista, joten en usko lörpsähdys efekteihin. Turkoosi tuli juuri pesusta ja näytti edelleen pysyneen kuosissa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..