keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Niityn verran kukkia kotiin.

Olen jo jonkun aikaa tuijotellut makkarini verhoja sillä silmällä, että olisi aika vaihtaa ne. Ihan alunperin niiden piti olla väliaikaiset, muuton ajaksi näkösuojana. Mutta tykästyinkin niihin ja ne jäivät pitemmäksi aikaa ikkunaan. Mutta nyt on alkanut iskeä sellainen fiilis, että tuon punasen yhdistää jotenkin talveen. Sama keittiössä, tekisi mieli vaihtaa verhot keväisempiin, sillä sielläkin on sellaiset punasävyiset. En vain oikein tiedä mihin, piellä simmut auki kirpuilla :) 
Molemmat näistäkin verhoista ovat kirppulöytöjä, toisista maksoin euron yhteensä ja toisista hmm en nyt ihan tarkkaan muista, mutta en montaakaan euroa. Ne tulivat vastaan itseasiassa samalla reissulla, kun olin itse myymässä muuton alta turhaa tavaraa pois.. niin eli hieman kertyi tilallekin :D

Ja kyllä vaihdoin sitten molemmat verhot lopulleen :D Jännä miten täällä asuessani olen pitänyt makkarissa vajaamittaisia verhoja. Aiemmassa halusin niiden yltävän maahan asti, tosin siellä ne toimivat osin myös "lämmöneristyksenä", sillä viima oli ikkunoista ja parvekkeen ovesta aikamoinen.



Näitä to do jemmoja löytyy vieläkin nurkista.. kunpa saisi kaiken paikoilleen! Onko sellainen edes mahdollista!?! Mattoon olen edelleen todella tyytyväinen, sängyn viereen pitäisi vielä hankkia kesäksi joku kevyempi versio, kuin tuo lampaantalja. 


Kesämekko tuli kaiveltua esiin ja haaveiltua hieman kesäilloista.. Kohta ne onneksi (pakko!!) on jo täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..