tiistai 9. huhtikuuta 2013

Melko hempeää..

Viikonloppuna to do listani lyheni hieman, ei aivan niin paljon kuin olisin toivonut, mutta ainahn se himppu tyhjää parempi on. Yrttien siirtoprojekti ei ollut kovin voittoisa.. Onneksi en siirtänyt kaikkia heti isompiin astioihin! Onnistuin tappamaan kaikki ne joihin koskin, vaikka olevinaan yritin olla hienovarainen. Voi olla että hieman piti rumpsutella yrttejä irti, mutta kovasti yritin olla tuhoamtta niitä. No ne ovat nyt aika nihkeenä.. 

Toinen outo ylläri itselleni oli huomata, että kodissani on jotain sinistä ja vieläpä vaaleansinistä!! Sininen väri koki minulla pienen inflaation välillä, sillä perheemme kodissa oli sitä melko paljon, samoin kuin ensimmäisellä kämppikselläni. Sen jälkeen sinistä ei sitten oikein osannut pitää omana värinään. Mutta viimeisen vuoden parin aikana sitä on alkanut ilmaantua vaatteisiini hieman enemmän ja näköjään nyt jo verhoihin. Turkoosihan on aivan eri asia, sitä kotoani on aina löytynyt himppunen.


Maustehylly eli rompehyllyprojektini pääsi alkuun, mutta nyt olen hieman jumissa kuinka sen kanssa etenisin. Alunperin olisin halunut maalata (lue pakottanut isäni malaamaan..) sen samalla värillä kuin olohuoneeni seinän (Silkkitiellä). Mutta maalaus jäi, joten päätin kokeilla hieman kuinka se teipeillä koristelu minulta sujuu. Tigerissä oli todella edullisesti erilaisia teippejä, olisiko jopa kolme eurolla saanut. Pitääkin muistaa käydä täydentämässä varastoja Tigerissa seuraavan kerran kun kohille sattuu, siellä oli muutama muukin asia jotka jäivät viime reissulta mieleen. Mutta niin, kokeilin siis laittaa kuviollisia teippejä hyllyjen reunoihin. Yllättävän helppoa puuhaa, jos ei takerru pieniin ilmakupliin tai hitusen vinoon ja venytetysti etenevään kuvioon..






Kuten sanottu, projekti on vasta aluillaan ja hylly on edelleen ankea. Pohdinnassa on, että kuinka etenen. Teenkö millä tarralla hyllyn pystyreunat, haluanko kuvioida teipeillä hyllyjen alapuolella olevan vaalean osion. Sirkus-, vinoraita-, pystyraita-, vai palloteemaa.. Paljon kysymyksiä.. Ja toisaalta voisin myös testata ensin noilla teippauksilla, kuinka hyvin ne pysyvät kiinni, sillä hyllykkö on liesituulettimen yläpuolella. Alustavasti nuo Tigerin muovimaiset teipit tuntuvat kestävämmille, kuin esimerkiksi Tiimarista ostamani kangasmaisempi teippi, jolla olen kiinnittänyt kortteja keittiön seinälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..