tiistai 30. kesäkuuta 2009

normipäivää.

Hiostaa!! Kuitenki kohta taas ukkostaa, tai ihan kiva ukkosta on aina sillon tällön kuunnella, mutta ei oo kiva kun on niin hiostava keli. Olin äsken vielä lueskelemassa ulkosalla autokoulun teoriakoetta varten, aamulla kävin siihen harjoittelee yhellä ohjelmalla, kyllä se lähestyy jo! Enää kaksi päivää ja sitten pitäisi olla fiksuna siellä. Huh huh. No mutta pitää aherrella vielä noiden kanssa. Eilen olin myös liukkailla ja niin noloa kuin se ehkä on, mutta olen ehkä ensimmäinen ihminen, joka sai itselleen pahan olon liukkaista. Yöö. No omalla tavallaan tosi hauskaa ja opetti kyllä paljon, mutta huono olo ei ollu kivaa. En sitten tiiä oonko kipeeksi tulossa kun on kylmäny ja hieman heikko olo ollu jo viikon. Hope not! Ensi viikko olisi nimittäin tarkotus lomailla (ainakin jos teoria menee läpi), ennen kuin alkaa taas hirmu hässäkkä koulun ja harjoittelun kanssa. On se niin ihanaa olla kesät talvet koulussa.. no joo kai se on, kun siellä niin viihtyy.

Mutta viime viikonloppu oli myös ihanaa vaihtelua, serkkuni oli käymässä ja hengailtiin sitten viikonloppu rennoissa meiningeissä. Hieman shoppailua (löytyi violettina kivat arskat ajamiseen) ja sitten viihteilyä myös:D Oli niin kesäfiilis, että ei parempaa voikaan olla. Menetin jopa karaokeneitsyyden, vaikka niin olen vannonut etten moiseen koske. Noo kesä ja kärpäset laittoi lipeämään. Ja tulipahan kokeiltua vieläkö taittuu lavatanssit, no hieman jäykästi ja suurin osa unohtuneena, mutta jotain tanssahtelua sieltä kuitenkin irtosi.

Huomenna pitäisi rahatkin tulla ja jos niin käy voi olla, että joutuu käymään kaupoilla:D Kunnolla kun en ole päässyt aleihin tutustumaan, paitsi seuraamalla mitä kivaa kaikki muut ovat ostaneet. Tosin joudun ehkä ostamaan kaikkea "tylsempää" eli työvaattteita plaah! Mutta katsellaan, josko sieltä jotain kivaakin sitten tarttuisi matkaan.

1 kommentti:

  1. Onnea karaokeneitsyyden menetyksestä! (kuulostaa irstaalta) Ens kerralla sitte yhessä ;)

    VastaaPoista

Just say it..