keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

-day after day-

Viime viikosta aina eiliseen asti menikin siis editissä puuhastellessa päivät,ei ikkunoita, harmaat seinät ja hitaasti toimivat ohjelmat, paljon odotusta, rendausta, odotusta, odotusta ja rendausta ja no okei ehkä kuvio tuli selväksi, aika hiljaista siis. Toisaalta temppuilevista ohjelmista ja koneista oppii aina paljon, mutta joo ehkä siihen on syy miksi en ole niin kiinnostunut tuosta editointi puolesta. Aikaa oli jäi välillä siis kuvailuunkin, käytössä olikin tällä kertaa koulun Canon 450D, joten kivaahan se oli leikkiä. Joten hys hys pienistä epätarkkuuksista yms:D Pitää vaan jatkaa treenailua, että toi malli ois hallussa sitte ens viikolla kun yks työhomma ois eessä.


Paljon kivan värisii nappuloita...uoo ja kuvaajan huomio siirtyy jo uusiin violetteihin ballerinoihin, johon olen onnistunut saamaan jo jotain moskaa. Mustat ois ehkä sittenkin olleet käytännöllisemmät, mutta olivat jo loppuneet. Mutta violetti on aina hyvä:)


Paljon tilaa ja katseltavaa..ankeet eväätkin hmm. Vettä ja ja nii ei tainu olla tuona päivänä muuta. Aina pitäisi olla editissä jotain herkkua mukana, editissähän ei siis koskaan saa syödä hyi hyi:D

Ei uskoisi miten paljon vaivaa, aikaa ja tuskastumistakin välillä voi saada aikaan jokin, mikä mahtuu sitten noin pieniin laatikoihin. Mutta alku ja loppu samassa kuvassa. Tavallaan. Mutta tänään palautin ne ja ovat luultavasti onnellisesti matkalla jo uudelle omistajalleen.


Niin ja tässä kuvassa siis se aikaisemmin mainitsemani "hätävarapaita" sinne synttäreille. Mekossa olin kuitenkin, kuvaa ei tietenkään ole, mutta toiste sitten.

Tykkään noista napeista, söpön tyttömäiset, mutta katsellaan osaanko sitten koskaan oikeen yhdistää tätä mihinkään. Mutta halpa se oli!:D
Tänään kävin hieman nokkaani tuulettamassa sitten kaupungilla ennen autokoulua, sieltä löytyikin monta kivaa juttua, mutta loput laitan myöhemmin sitten. Ensin kuitenkin H&M:n pikabongausreissun tulokset eli kahdet leggari-vetoketju-farkkutyyliset-housuntapaiset:D. Me like it! Joten mukaan lähti edullisen hinnan innoittamana kahta eri väriä.

Harmaat pääsi heti jalkaan..


...tykkäsin tuosta vetskarijutusta paljon. Alan lämmetä todellakin näille leggins tyylisille housuille. Pitäisi varmaan pyykkiä pian pestä kun ainoat sukat oli iki-ihanan kuluneet oranssit yksilöt.

Nämä vaaleat löysin itseasiassa ennen noita tummia, nää oli ainoat kappaleet ja onnekseni näisse meni mulle jalkaan koka pienempi koko kuin yleensä käytän. Jostain syystä nää vaaleet oli 2ekee halvemmat kuin harmaat, vaikka malli on musta sama. Ilmeisesti ei sitten. Schindlerin lista päätyi eilen ostoksiini ekstempore reissulla Anttilaan autokoulun jälkeen. Hieno metallinen boksi sattui vielä olemaan<3 Nyt vain odottelemaan leffailtaa. Mutta loput laittelen löydöistä laittelen tänne kun kerkeän kuvailemaan (ja kunhan kuvat alkaisivat olla siedettävämmän näköisiä), mutta tämän päivän jälkeen taidan pysyä loppukuun erossa kaupoista!

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..