torstai 23. huhtikuuta 2009

Millainen se päivä olikaan..

Tänään on ollut taas sellainen päivä, en oikein tiedä osaanko sitä edes jaotella. Mikään ei oikeastaan ole vialla, mutta ajatukset juoksee miljoonaa. Meillä oli koulussa aivan mahtava persoona tänään luennoimassa, kuuntelin mielenkiinnolla, kun tämä henkilö selitti työstään ja kuinka hänestä samalla uhkui se into, joka ei ollut vuosien myötä kadonnut. Intohimoa tämä työ kaipaa, ainakin uskon niin. Vaaditaanhan sitä kyllä monessa muussakin ammatissa. Toivon vain, että itsekin koen joskus samanlaisen fiiliksen, kuin hänellä selvästi oli työstään, että olenhan itsekin oikealla alalla. Ainakin tunnistin hänestä tuttuja piirteitä ja ajatuksetkin tuntuivat yhtenevän hyvin. Ajattelin vain koko ajan sitä, kunhan itsekin pääsen tositoimiin. Voisin kuvitella, että hänen alaisenaan olisi mielenkiintoista toimia, siis harjoittelussa. (aihe joka alkaa olla itsellekin ajankohtainen, vaikken sitä aina halua myöntääkään. ja hänelle on ehkä aukeamassa harjoittelijanpaikka pian!)

Mutta sitten taas, hmm mikähän olisi se oikea sana, ei niin positiivisia fiiliksiä herättelivät eräät ihmiset minussa tänään. Tai en ole edes varma tekikö sen olon edes kukaan tietty, en vain tykkää joidenkin ihmisten tyylistä hoitaa asioita ja sitä sitten jäin pohtimaan. Eihän ne suoraan vaikuta edes minuun, ainakaan kaikki asiat, mutta kai sitä on tällainen ikuinen pohdiskelija ja asioiden märehtijä. Sen taidon haluaisinkin oppia, että en aina niin murehtisi muiden sanomisia. En aina halua myöntää, mutta kyllä ne vaikuttavat minuun. Oppisin välillä ottamaan koulun kouluna, en niin vakavasti. Mutta toisaalta jos asia on minulle tärkeä, ei minulla oikein ole sellaista välivaihdetta toimia.

Onneksi on kuitenkin auringon paiste piristämässä ja en minä oikeastaan ole mitenkään surullinen, ajatuksissani vain. On se naisen elämä hankalaa:D Mutta nyt alkaa olla ruokkiksen paikka, kun ei ole taas kerennyt oikein taukoilemaan, sitten takaisin kouluhommien pariin. Illasta tuleekin taas pitkä, mutta onneksi mennään myös teatterille tekemään hommia, joten hieman vaihtelua päivään.

Ps. Ja jos mikään ei auta, niin kun luureihin laittaa Pariisin kevättä, niin ei voi olla hymyilemättä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..