maanantai 27. huhtikuuta 2009

mehujäitä ja vappua.

Viikonloppu sitten meni ja arki tuli takaisin. Eilen takerruin oikein kunnolla kiinni viimeisiin vapaa hetkiin ja jätin kouluhommat minimiin. Ulkona oli koko viikonlopun mahtava sää ja sama jatkui eilen. Suuntasinkin päivällä hieman ulkoilemaan, samoin tuntui tehneen puoli kaupunkia, sillä joen ranta oli ainakin täynnä ihmisiä. Missionani oli kerätä mahdollisimman paljon energiaa auringosta itseeni, jotta jaksaisi sitten taas koulussa sisällä kököttää ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Olo oli pirteä ja innostuin sitten kotiini tultua hieman siivoamaan (lue= pesin koneellisen pyykkiä ja kokkasin:D) ja päivittämään cv:ni. Minusta on aina ollut hankalaa arvioida omaa tekemistään ja mitä kaikkea sinne cv:hen kannattaisi laitella, mutta muutamia uusia päivityksiä sinne sain aikaiseksi. Illalla menin kaverille istuskelemaan iltaa ja päivittämään viimeisimmät uutiset. Aika perus tylsissä vaatteissa tuli sitten sunnuntai hiimailtua, enkä saanut vieläkään aikaiseksi aloitettua operaatiota: on kevät, siirry värikkäämpiin vaatteisiin. Mutta onneksi fiilis oli sentään aurinkoinen:)




Tänään päivä oli täynnä kokouksia, sopparia ja sitten castingia. Päivä kyllä vilahti yllättävän nopeasti, että tylsää ei kerennyt tulemaan. Casting sujui myös mukavasti ja olin ihan yllättynyt, kun löysimme useamman potentiaalisen vaihtoehdon. Mutta siitä ei sitten enempää, etsinnät jatkuvat kuitenkin yhä. Huomenna olisi luvassa taas vierailu, pitäisikin googlettaa missä paikka on, jottei aamu mene juoksemikseksi. Aaamulla en kuitenkaan ole juuri koskaan älykkäimmilläni:D

Lauantain ja mehujäiden innostama kaivelin vanhan kunnon ajan mehujää jutun (nimeä en nyt tiedä) eilen kaappieni kätköistä, täytin ne mehulla ja tadaa nyt minulla on monta ihanaa mehujäätä. Huolimatta niiden vaaleasta väristä, mikä oli pikkuinen pettymys, sillä itse mehu oli ihanan vadelmanpunaista, niin maku on kohdallaan. Tänään piti ensimmäinen maistella, hih. Helppoa hommaa ja saa halpaa ja suht kevyttä herkkua, suosittelen.

Mehujäistä jotenkin inspiroiduin miettimään tulevaa vappua, joka on sittenkin vapaa minullakin! Vaatteet, mitä silloin laittaisi päälle. Olisi ihana laittaa mekko, viime vuonna oli kuitenkin mielettömän kesäinen sää, joten eikö tänäkin vuonna voisi olla. Pitää kuitenkin varauta kylmään yöhön, sillä luulen, että olemme kavereiden kanssa liikkeellä aika pitkälti ulkoilun merkeissä. Piknikkeilyä, kuoharia ja arskaa, aika hyvä resepti vapulle. Mutta tarkemmat suunnitelmat on pitänyt vielä jättää lähemmäksi, katsella millainen tuo sää on ja milloin se piknik olisi paikallaan. Tällaista mekkoa olen kuitenkin miettinyt, josko siinä olisi vapun tunnelmaa (ehkä inspiraatio mehujäistä?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..