tiistai 21. huhtikuuta 2009

Koomaa..

Eilen oltiin kaveriporukalla syömässä, herkullista oli kyllä ja maha rutisi taas sen jälkeen halkeamis pisteessä. Amarillon ruoka on vain hyvää:) Sitten jatkettiin osan porukasta kanssa vielä istuskelua ja asioista puhellessa ja naureskellessa niin se ilta vain hujahti myöhäsen puolelle. Aamulla ne pari otettua muistuttivat sitten itsestään kivalla ololla. Onneksi aamun tapaamiset siirtyivät ja olo kohenikin jo iltapäiväksi ensimmäiselle vierailulle. Kerkesin jopa nauttimaan ihanasta auringon paisteesta, osin kyllä sisältä käsin. Ihanaa kun kevät kesä lähestyy. Hengissä siis ollaan selvitty, tosin väsy on nyt niin iso. Päikkärit eivät ehkä auttaneet asiaa, mutta jos sitä osaisi ajoissa mennä nukkumaan.




Illalla tai yöllä oikeastaan olisi ihan mielenkiintoisen kuuloinen leffa kyllä kakkosella, willard. Outo nimi, mutta ehkä itse leffa sitten jotain parempaa:D Katselinkin sunnuntain ratoksi kaverini kanssa Saunan, oli ihan hyvä. Ei oikein tiennyt mitä odottaa, suomalainen leffa ja kauhua, ei välttämättä kuulosta parhaalta yhtälöltä. Luulen, että jos sen katsoisi toistamiseen, niin siitä saisi vielä enemmän irti. Lisänä siinää oli myös mielenkiintoinen making of pätkä, on aina hauska nähdä kuinka asioita oikeasti sitten hoidetaan. Isot kamerat ja upottava suo, pimeä kuvauksia, taikinaa ja kaikkea sitä glamouria mitä se työ on, hih.


Eilen kerkesin käymään myös hieman kaupoissa, ennen kuin menimme syömään. Muutama ihana löytöö sieltä ssitten tarttui mukaan. Ensin löysin ihkun vyön oli -70prossaa alessa. Ja hieman väriä samalla vaatteisiin, kun yleensä pukeudun aina mustaan.




Sitten löysin ihanan ison lötkö neuleen, hieman gina tricot tyylinen, tai ainakin joskus siellä oli samantyylinen paita. Käännetyt hihat napeilla, isot taskut edessä ja musta:) Käyttis kamaa, makoilinkin siinä jo tänään kotosalla, kaikki nukka lattialta tarttuikin jo siihen. Kuvat vääristävät hieman sen väriä, mutta oli pakko ottaa salaman kanssa kuvia, kun ei tuosta mustasta massasta muuten mitään erottuisi.



Kaupoissa oli kyllä taas niin paljon kaikkea ihanaa, mutta pakko oli kävellä jo niiden ohi. Olen kuitenkin lähdössä kohta ulkomaille, niin voisi rahansa säästellä sinne. Sitten päästän oikein shoppailijan valloilleen. Voisi ostaa kivat kengät, housut ja teeppareita. Hmm mutta pitää katsella mitä sieltä löytyy, en ole vielä selaillut mitä liikkeitä Kreetalta löytyy. Pimkie ja Stradivarius olisi kyllä kivat, oih. Mutta vielä pitää tyytyä haaveilemaan. Lindeksille oli muuten ilmestynyt syötävän näköisiä ray bani kopioita, oli vaaleanpunaista, valkoista, keltaista ja sitten perinteinen musta. Javielä niin halpoja, 4.90 mutta eihän ne mulle sopineet. Sinne sitten jäi. Katselen aina arskoja, mutta en osaa niitä oikeen pitää. Muutamat ihanat kappaleet, jotka sopivat jopa minunkin pärstään, olen löytänyt, mutta nekin on jo aika kuluneet.

2 kommenttia:

  1. Ei onnistunu aikasin nukkumaan meneminen saunaseuralaiseltasi. Mut onneks sentään tein jotain fiksua eli mm. tutustuin siun blogiin.

    VastaaPoista
  2. eipä se itselläkään onnistunut, nyt sitten väsyttää ja pitäisi lähteä tutustumis käynnille..se lippu pitäisi kans hankkia.

    VastaaPoista

Just say it..