tiistai 10. kesäkuuta 2014

sinun, minun...meidän koti!

Blogi hiljaisuus alkoi hieman vahingossa, monta asiaa oli joista teki mieli kirjoittaa, mutta jostain syystä en osannut tarttua "kynään".. Nyt on kuitenkin niin iso projekti alkanut, että halusin kirjoitella sitä hieman muistiin. Ostimme miekkoseni kanssa joku aika sitten vuonna 1977 rakennetun tiili omakotitalon. Kyseinen talo kuului vanhemmilleni ja itsekin olen asunut siellä nuorempana lyhyen aikaa. Tässä kevään mittaan olemme kovasti suunnitelleet ja tehneet materiaalihankintoja ja viime viikonloppuna pääsimme aloittamaan remontin talolla. Tarkoituksena oli uusia melkein kaikki, eli mikään ihan pieni projekti ei ole kyseessä. Hieman jännittää..

On se hurja, kuinka vaikeaa voikin olla jos saa rempata koko kämpän. Tarkoitan vain, että nykyisin ei ainakaan ole pula erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa asioita, saatikka erilaisista materiaaleista. Onneksi olemme melko pitkällä tuossa suunnittelussa ja makumme ovat melko samanlaiset, eli ei ole tarvinnut käydä ollenkaan käden vääntöä siitä millainen on vaikka makuuhuoneemme seinä tai keittiön lattia. Onneksemme lähipiirissämme on myös monia eri alojen osaajia, joiden tietämystä olemme saaneet hyödyntää suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Tässä kuitenkin hieman kuvia ensimmäisestä remonttipäivästä, oli hauska nähdä millaisia retroaarteita alta paljastui. Kylppärin ja saunan lattia olisi nyt piikattu auki ja seuraavaksi olisi seinien vuoro ja lattian uritus. Samalla pitää myös urittaa keittiön lattia. Melko miehekästä puuhaa ollut siis tähän asti, itse olen pystynyt osallistumaan lähinnä siivoillen jälkiä. Mutta jonkunhan sekin on tehtävä :) 





Eilen remontti jatkui listojen irroituksella ja laminaatin poistolla. Siitä se hissukseen alkaa :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Remonttiin! Ja naisellista vastapainoa sit puutarhan suunnitteluun :). Ja kuten meillä Siippaisilla on tapana sanoa, jonkunhan se on oltava kamerankin takana ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Oottelenkin jo innoissani, että pääsee puutarhan kimppuun,jäänee kyllä suosiolla ensi kevääseen :) Tarkoituksena on myös tehdä pieni kasvihuone <3 Totta, totta jonkun on oltava kamerankin takana työnjohdossa ;)

    VastaaPoista

Just say it..