torstai 12. joulukuuta 2013

Kotoilua

Kotini on saanut viime aikoina muutamia uusia sisustusjuttuja. Vihdoin sain uuden maton sängyn viereen, kaipasin jo vaihtelua lampaantaljalle, joka on palvellut uskollisen jo vuosikausia. Mikä alkaa myös näkyä siinä, etten ole huoltanut aivan oikein mattoa.. hyi hyi.. Virkatun maton sain ystävältäni syntymäpäivälahjaksi, väriin sain itse vaikuttaa. Kaunis yksinkertainen malli ja sopivan tumma harmaan sävy saivat maton istumaan makuuhuoneeseen, kuin se olisi aina ollut osa sitä :) Matto tuntuu myös ihanalle jalkojen alla, joten siitä ei tarvinnut luopua taljan myötä!




Toinen jo jonkun aikaa hakusessa ollut juttu muutti olohuoneen pimeään kulmaan, eli hieman lisävaloa sohvanurkkaukseen. Nyt siellä näkee lukea ja lamppu tuo sopivasti lisävaloa koko olohuoneeseen, sillä Lokki ei ole ehken se tehokkain valaisin. Valaisimessa on ihana värikäs kangasjohto ja mikä tärkeintä pistokeosa. Täällä vanhassa kämpässä kun on oma pistokkeensa katossakin, olisiko sitten jouluvaloille ajateltu tiedä häntä.. Itse lampussa on virta kytkin, mutta kattoon asti ei onneksi tarvitse hyppiä, sillä tuolle pistokkeelle minulla löytyi oma katkaisin ihan oven vierestä muiden joukosta. Kerrankin fiksua ajattelua rakentajalta! 


Kupua valaisimessa ei vielä ole, en ole varma tuleeko siihen, mutta ainakin yksi mielenkiintoinen tuunaus ajatus sille olisi. Ja vielä innokas (?) toteuttaja löytyy, ainakin toivon niin, sillä hänen visionsa koko ajatus onkin :) 



Kauniista kukista olen myös saanut nauttia viime aikoina, kaikki ne ovat Peikonpajusta lähtöisin. Ja se on jo hyvin jos meikäläisen ei niin hyvällä hoidolla leikkokukat kestävät viikosta kahteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..