sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pilotti kylppärin kätköissä.

Se oli sitten loman viimeinen päivä, onneksi kaikki kesälomat ovat vielä edessä ;) Taloprojekti on edistynyt, vaikka jälleen kerran tekniset ongelmat laitteiden kanssa muuttivat alkuperäistä suunnitelmaa. Ainahan omat koneet olisivat omia, mutta kelläpä on mahdollista hankkia jokaista konetta itselleen? Se hyvä puoli tietty on, että koska remppa on niin alussa, ei tekemisen puute iske vaikka yksi kohta jumahtaisikin.. tai hyvä ja hyvä puoli..





Kaikki kattopaneelit on irroitettu suihkuhuoneesta, seinät purettu ja lattia piikattu auki ja uritettu lattialämmitystä varten. Saunassa lattian tekeminen jäi vielä kesken, tai meinaako tuota enää saunaksi tunnistaa kun lauteetkin puuttuvat. Näissä kuvissa meno näyttää jopa sangen seesteiselle, olisi pitänyt varmaan ikuistaa kaikki se pöly, epäjärjestys, roskan määrä ja ne niin monet siivotaan taas hetket :D Ei niitä siivous hetkiä kai nyt niin monta ollut, mutta kai sitä hieman saa väsyneenä liioitella :) 


Ilmeisesti joku aiempi remppaaja on kokenut pieniä hajoilun hetkiä vai mistähän muuten moinen teksti on saaut alkunsa? Täällä varauduttiin tulevaan viikkoon armeijasatsilla hernekeittoa (oma kasvisversioni hieman.. nooo ei hyvää *angst*), suunnittelemalla aikatauluja, ostoslistaa rautakauppaan, autolainoja tavaran kuljetukseen.. On tämä remppaelo hieman kuin pelaisi tetristä ajallaan, tarkkaa hommaa, että palaset loksahtelevat paikalleen ja jokainen asia tulee hoidettua. Ensi viikonloppuna onkin juhannus niin on kolme päivää aikaa remppailla, pitää vain täyttää jääkaappi niin riittää polttoainetta menoon :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..