torstai 3. lokakuuta 2013

Parvellinen Tinttejä.

Hulluuksia on monenlaisia, muumihöperyys on yksi syntini ja toinen ovat Kalevala Korun Tintit. Ensimmäisen Tintti korun sain joskus 90-luvulla lahjaksi, syynä lienee ollut lempinimeni :) Muutama vuosi sitten innostuin ostamaan näitä lisää ja nyt niitä on kertynyt tällainen parvi! Ja loppua ei näy, värejä on nimittäin niin monia erilaisia, että aina löytyy uusia kuolattavia. Toki se on sitten eri asia milloin hinta on kohillaan, sillä näiden suosio on välillä noussut hieman ja hinnat sen mukana. Olisi myös aivan ihana saada hopeinen Tintti! 






Olen myös alkanut pohtia Töyrin lintuja, että jos sellainenkin minulle kotiutuisi joku kaunis päivä. Ne ovat hieman samantyylisiä kuin Tintit. Niillä on vain sellainen pitkulainen pää, todella selkeää eikös :D Osa Töyrin linnuista on Kalevala Korun tekemiä ja osa on taas valmistettu suunnittelijan omissa nimissään. Ero riippuu ilmeisesti K leimojen määrästä, en ole aivan perillä tuosta oikeistaistelusta, jota he olivat aikanaan käyneet. Ihania koruja, se riittää minulle :) 


Samantyylinen on myös Kalevala Korun keraaminen omena, korun nimeä en muista, jotain kirjaimia ja numeroita siinä taisi olla (edit: kaaty-5006). Siihen vain törmää niin harvoin, itse olen tasan kerran ja idioottina en ostanut sitten omaksi!!!  

Täällä löytyy vanhoja poistuneita Kalevala Koruja, myöskin kuvat Töyrin linnusta ja omppu korusta: http://kalevalakoru.nemein.net/korut/?category=riipus&anchor=filter_menu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..