sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jo kukon laulun aikaan...

...minä heräsin ylös ja aloin valmistelemaan leivän tekoa. Olisihan se aivan ihanaa aloittaa aamu uunituoreen leivän kera..
Ja niin minä sitten tein työllä ja tuskalla makoisan leivän..
Aikuisten oikeasti jos puhutaan, niin tämän leivän teko on helppoa kuin mikä! Löysin tämän uuden tuttavuuden Ikean reissullani. Kyseessä on maitopurkin näköisestä tetrasta, jossa on sisällä jauhoseos. Sinun tarvitsee vain lisätä vesi joukkoon, ravistella ja laittaa taikina kohoamaan 45 minuuutiksi. Tämän jälkeen leipää paistetaan noin tunti ja 2oo asteessa. Haastavinta koko hommassa on siis se, että malttaa odottaa leipää. Sillä kerran kun tätä leipää on maistellut, niin siihen jää koukkuun!! Ei kannata antaa tylsän ja keinotekoisen paketin huijata, tää on niin namiskaa ja kaiken lisäksi ei mitään valkoista höttöleipää! Nami nami, täällä alkoi ainakin sunnuntaipäivä herkutellen :)





4 kommenttia:

  1. Oho, enpä ole tuollaista Ikeasta vielä bongannut! Vaikuttaa ainakin hyvältä, voi leikkii leipuria :D

    Kiva kun oot jatkanut taas bloggailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varoitan vaan et se on superhyvää ja oon koko ajan närppimässä sitä xD oon hetken pohtinu et jatkas ja jos vielä sais opeteltua kuin toimii tuo pohja ku unohtunu ja kaikki menee minne haluaa, murrr... ja alkaa huomata omat rajotuksensa ku edellee sillä samalla pokkarilla kuvailen, mutta niin kokeillaan :) en oo aikoihi lukenu muutekaa blogeja ni virkistävää taas haahuilla näillä sivuilla ja saada inspiksii :)

      Poista
  2. Hei leipuri, tervetuloa kurkkaamaan uutta menoa:
    http://intensefeelingstrivialwords.blogspot.fi/

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä napata osoite, mietinkin vieläkö oot kirjoitellu ku takas päin selates en huomannu mitään. en oo siis käyny bloggeris varmaa ku viimeks joskus öö syyskuussa :D

      Poista

Just say it..