perjantai 1. lokakuuta 2010

Sormeeni sen pujottaisin.

Hieman ostoksia reissusta ja yksi täältä kotoakin on jo mukaan tarttunut. Sormushimoni vain kasvaa kasvamistaa, niitä tulee käytettyä useammin kuin kaulakoruja. Mistä lie sekin peruja..
Pöllösormusta olen himoinnut jo pienen ikuisuuden ja nyt sopiva (no okei ei ihan täydellinen..) tuli vastaan. Tämä on siis Seppälästä, muutaman ihanamman löysin reissusta, mutta niistä olivat jo koot loppuneet:(
Minulla on samantyylinen rintakoru, jonka olen joskus saanut mummoltani, sitä en vain oikein osaa käyttää arkisin, mutta tälle uskon tulevan paljon käyttökertoja. Sopivan hempukka, harmi vain että hihat ja muut ohuemmat matskut meinaavat jäädä välillä kiinni noihin helmiin. Kannattaa siis varoa.
Kroko/alligaattori oli vain niin söpö!! Okei se on melko "kiiltävää" hopeaa, mutta tummunee käytössä. Vielä kun löytäisi sen ihanan "Donny Darko" pupusormuksen, jonka näin jonkun blogissa. Ei vaan meijän Jc:ssä moisia ollut:( Semmoisia pikkuisia ostoksia tällä erää, myös alla oleva Pariisi vintage aiheinen metallirasia on reissusta, se tosin ei näy oikeastaan yhdessäkään kuvassa selkeästi.

2 kommenttia:

  1. Pupusormukset vilahtivat varmaankin danlovesyou ja are you feeling fashionable? -blogeissa. Niitä oli muutamat postauksien julkaisujen jälkeen liikkeessä tarjolla. Itsekin siis ihastuin, mutta livenä se ei jotenkin näyttänyt tarpeeksi jänikseltä. Se oli vähän kökkö ja hankala. Jotenkin se näyttää paremmalta jonkun muun kädessä, sillä omassa kädessä jänö näkyy tietty vain yläkulmasta elikä korvattomana lättänänä.

    VastaaPoista
  2. nii no täällä nyt ei aina kaikkea ole,ylläri:D siel oli monia muita sormuksia,mutta kun kultaset ei oo mun juttu.kiva ois viel saada rusettisormus..heh millon ei ois kiva saada vaikka mitä:D mutta joo, ehkä sen sormuksen kohalla on tyydyttävä kattelee sitä muiden kädessä:D

    VastaaPoista

Just say it..