tiistai 12. lokakuuta 2010

Maailma uusin silmin nähtynä.

Onpa pölyistä..kannattaisi hieman miettiä missä kuvaa, mutta pikku juttuja. Eli hain eilen pienen paketin KatseOptiikasta. Siis mikä paikka ja miten hyvä palvelu, lasitkin tulevat todella nopeasti, sillä he käyttävät pienempää hiomoa. Olisin saanut nämä lasit jo viime perjantaina ja tilasin ne kuitenkin saman viikon maanantaina. Nopeaa toimintaa!

Minun näköisimmät lasit löytyivät Exten valikoimasta, parhaat koko Joensuusta. Itseasiassa katselin jopa hieman Pariisissa kehyksiä, mutta mikään niistä ei jäänyt samalla tavalla mieleeni, kuin nämä. Hassua, sillä ennen etsinnän aloittamista luulin hankkivani ehkä mustat, melko simppelit ja suht kulmikkaan malliset, no ihan sillä linjalla ei sitten menty.

Malli ei näy selkeästi kuvassa, mutta minun kasvojen piirteitä se tasapainottaa kivasti, taidan olla ns. päärynäpää:D heh heh.. Kehysten väri on tummenpi kuin kuva antaa ymmärtää, tumma violetti yhdistettynä vihreään. Ja vielä puhdas violetti! Vihreä on väri, joka on muutenkin yllättäen alkanut vallata vaatekaappiani, reissusta löysin mm. metsänvihreän mekon Cossista ja ihanat vihreät maiharityyliset korkkarit. Mistä tuli myös mieleen, etten ole muistanut vielä kuvata Pariisin ostoksiani.

Maailma on siis hieman sekava tällä hetkellä, mutta näihin laseihin pitäisi tottua viikossa parissa. Sitten ehkä uskallan uloskin näiden kanssa, tällä hetkellä harjoittelu kun rajoituu sisätiloihin:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..