sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Summer in my mind.

Juhannus alkaisi olla pulkassa ja valmistautuminen arkeen käynnissä. Tänään oli eräänlainen pehmeä lasku fiilis, hieman alessa shoppailua(ei vaan vanha jaksanut siellä pyöriä:D), talviturkin heitto, skinssiä sekä Ben&Jerrysiä!

Aika tuhtia kamaa tuo Chocolate Fudge Brownie, ei menisi alas enempää kuin pikkupurkki. Melko kallistahan tuo on, mutta sen verta harvoin jäätelöä tulee ostettua, että pieni herkuttelua on aina välillä sallittua.

Ainoa huono puoli pitemmissä vapaissa on se, että pääsee jo melkein liikaa lomafiiliksiin, mutta toisaalta tässä on nyt nukkunut niin hyvin monenä yönä, että pitäisi jaksaa painaa taas kuvauksissa:)

Juhannuksena meitä helli mahtava sää ja ulkona tuli oltua oikeastaan koko viikonloppu. Viikonlopun top vitosasiat olivat: mölkky (pikku hiljaa, pikku hiljaa..kyllä meikäkin kehittyy!), mahtava seura, piknikkeily herkkuineen (kuolaan yhä ja edelleen uusien perunoiden ja lohen perään!!), uimareissu ja pitkät yöunet. Oih harvinaista herkkua täynnä siis koko viikonloppu. Mutta nyt jatkan vielä hieman vapaista nauttimisesta, ennen kuin menen moikkaamaan nukkumattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..