tiistai 8. kesäkuuta 2010

Levottomat jalat.

Mitä tehdään silloin, kun ainoat omistamasi ballerinat irtisanovat sopimuksen kesken kauppareissun ja näky on tällä kertaa sellainen, että enää ei liimaus auta, niin kuin kymmenenä aiempana kertana.. No tuhoton paniikin omainen kenkien metsästys ja kaikki sen tietävät, että mitä tarvitsee ei koskaan löydä. Valikoima on jo tällä hetkellä hurjan suppea, koot loppu tai sitten hinnat niin pilvissä, että ei oikein budjetti nyt anna periksi. Olisihan se ihana hankkia kunnon nahkaiset balleriinat jalkoja hyväilemään, mutta se nyt ei onnistunut tällä erää. Seuraavaksi tyydytään sitten plan beehen, melkein ballerinoihin.

Eli Carlsonin hyllystä löydetyt espanjalaiset kenkuliinit, jotain luomu/organic hommaa ovat, en ihan täysin tekstiä ymmärtänyt kun ei tuo Espanja taivu:D Mutta malli tuntuu istuvan hyvin jalkaan ja perinteistä lönksymisongelmaa ei ole, koska kengissä on päällä tuo remmi. Toisaalta olisin ehkä halunnut ilman niitä remmejä olevat kengät, mutta näin tällä kertaa. Katsellaan kauanko nämä kenkuliinit kestävät menoani, pahimmillani kun olen tainut kuluttaa puhki kesässä neljät balleriinat:D Liikaa kävelylenkkejä?



2 kommenttia:

  1. Jee, tohvelit löytyi! Pitää itekin käydä koluamassa läpi liikkeet, sikälimikäli tilillä tapahtuu joskus jotain :) tennaritkin puuttuu multa..

    VastaaPoista

Just say it..