lauantai 7. maaliskuuta 2015

Beben yks kuukautis tärpit.

Eilen tuli meijän bebelle ikää yksi kuukausi, aika todella katoaa jonnekin! Ajattelin sen kunniaksi kuvailla muutamia tärppejä vaatteiden suhteen, joita itse olen kokenut hyviksi pikku ihmisen kanssa. Voi olla, että suurimmalle osalle nämä ovat ihan peruskauraa, mutta itse olen saanut opetella käytännön kautta mikä on fiksua vaatetuksen suhteen pienen vauvan kanssa. En tiedä miksi uusia mammoja esimerkiksi rangaistaan laitoksella, kun vauvoille on ainoastaan todella hankalasti puettavia vaatteita. Miljoona niru narua ja ihmeellisiä viritelmiä. Tai ainakin ne sille tuntuivat ensi hetkinä, sekä vauva, että mamma olivat molemmat hämillään..


Nämä puolibodyt/housut meillä ovat olleet vasta pari päivää. Ne eroavat meidän muista housuista pienellä, mutta tärkeällä yksityiskohdalla. Näissä on tuolla nilkkaosassa pienet kuminauha rypytykset. Pysyy aika paljon paremmin pienessä jalassa, kuin sellaiset jossa tuo jalkaosa on pelkästään tossumainen. 

Ulkoilun pelastus ekoina viikkoina oli kaverini tekemä neulehaalari, vähän aikaa sitten saimme lahjaksi myös toisen ulkoiluun sopivan haalarin fleecestä. Plussaa vetoketjusta, on helpompi pukea päälle. 



Bodyissä ovat ehdottomia lemppareita nappiversiolliset kietaisu mallit. Yllättävän hankalaa pukea kiukustunutta vauvaa, jos body on sellainen pään kautta pujotettava. Kömpelö äiti on saanut muutamat tuskaiset katseet osakseen pieneltä.. Osassa vaatteita on hihaan lisättynä sellaiset tumppuosat. Ekoina päivinä hyödynsimme näitä, mutta koska tytteli ei ainakaan toistaiseksi raavi itseään pahemmin emme ole niitä käyttäneet. 




Sisähaalareissa meillä löytyy versiot sekä napeilla, että vetoketjulla. Kumpikin toimii! Vetoketjulliseen on tehty kiva pieni lisä, kun vetoketjulle on tehty suoja, jotta se ei raavi naamaa. Tälläista ei ole esimerkiksi yllä olevassa fleecehaalarissa. Ei pakko juttu, mutta hyvä idea. Nappiversion kanssa käytämme sukkia, koska malli on tuollainen capri pituinen. Vetoketjuhaalarissa on sukkaosa valmiina. Joskus neidin jalat löytyvät haalariosan keskeltä kippurassa, sillä sukkaosa ei pysy niin hyvin jalassa.  





Tällaisia huomioita on tullut tehtyä ensimmäisen kuukauden aikana. Saas nähdä muuttuvatko lempparit miten tässä ajan kanssa ja mikä on kätevintä päällä, kun neiti lähtee kasvamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..