perjantai 27. helmikuuta 2015

Kastejuhlan kukkasuunnitelmia.

Neidin syntymän myötä pitäisi aloittaa kastejuhlan suunnittelu. Mummo on luvannut hoitaa kukkapuolen juhliin, joten nyt pitäisi vain pähkäillä mikä olisi meidän tyylistä. Onneksi ideoita tulee itse mummoltakin, on tuo kukkameri muuten niin ylivoimaisen suuri, ettei osaisi päättää mitään! Eikä ole haitaksi, että toinen tietää makumme. Tai en ole ihan varma voinko puhua nyt näitten kukkien suhteen makumme, vai onko nyt tullut yksinään diktaattorisesti päätettyä miekkosenkin puolesta olettaen, että maku on sama ;) Keräilin netistä hieman fiilistely kuvia, tai ensimmäinen kuva on ihan oma, muut on googlen ihmeellisestä maailmasta.


Väreinä kukkiin voisi ajatella yllättäen pinkkiä/vaaleanpunaista ja valkoista. Mutta toisaalta miksi ei kevään kunniaksi jotain värikkäämpää. Hieman suunnittelimme, tulisiko kastepöytään joku korkeampi kimppu, luonnonkukkia tyyliin. Voisi sanoa, että hitusen villimpi ja keveämpi kimppu sellaisen matalan sijaan.


Jaloleinikki olisi kaunis, en tiedä toimisiko se meidän tarkoituksessamme. Tarkoituksena oli tehdä ilmavia asetelmia korkeisiin maljakoihin. Luultavasti niin, että kukat eivät siis tulisi maljakon ulkopuolelle, vaan asetelma on tavallaan maljakon sisällä. Harsokukka oli pohdinnassa näiden asetelmien toisena kukkana. Tai miksi ei ainoana. Ehkä jotain helmiä siihen sekaan ja bueno. Helmi idean pongasin veljen tytön kastejuhlasta ja se oli ihanan herkkä lisä asetelmiin. 




Yksi lempikukistani on gerbera, en tiedä olisiko se villikortti vielä näihin kimppu suunnitelmiin. Tai sitten ei. Mutta onneksi vielä on hieman aikaa pyöritellä näitä suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..