keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Muutto.

Nuo pienet kuivatut ruisnapit aiheuttavat helposti addiktion, kuuluvat selkeästi samaan kastiin varrasleivän, hapankorpun ja muiden rouskutus ruokien kanssa! Kahvi maistuukin varsin herkulle kun on uusi muki, josta sitä hörppiä :) Kauaa tämä uusi Muutto sarja ei ole kaupassa vielä ollut, mutta melkoisen monesti olen jo niiden perään huokaillut. Helpotusta tilaan toi viikonloppuna lahjaksi saatu muki :) :) Lehtiä selaillessani sain aikaan toisenkin himotuksen, karviaiset! Pakko saada just nyt olo, että juu ei nuo lehet yhtään auta ainakaan tällaista mieliteko vimmaista :D 


Lehistä puheen ollen, jo jonkun aikaa seinälle pääsyä odottanut lehtiteline on vihdoin paikoillaan! Enää ei taida olla yhtään taulua odottelemassa vuoroaan, muutama uusi kortti pitäisi hankkia olohuoneen puolelle. Telkkarin yläpuolelle muutti nimittäin taulukouru. Kätevää, sillä kuvien vaihtaminen mieluisiin on nyt paljon helpompaa, kuin jos alkaisi vaihtamaan aina jokaisen mieliteon kohalla noihin isoihin kehyksiin. 



Lehtiteline on harmaata metallia, ihan hauskaa kun se hieman hukkuu tuonne harmaaseen seinään. En halunnut sen pojottavan ensimmäisenä silmään kun astuu huoneeseen, joten nurkka on oiva paikka. Plus verhoilla sitä saa vielä hieman piilompaan, jos ei jaksa katsella tuota sekalaista seurakuntaa. Etualalla näkyvä jalkalamppu on ollut minulla.. hmm en edes muista kuinka kauan. Mutta niin vain sekin hauskasti mätsää tuonne nurkkaan uusien tulokkaiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..