lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kinuskinen viikonloppu.

Mihin viikonloput katoavat? Tai miksi sen katoamista alkaa pohtia jo sunnuntaiaamuna? Silloin on kuitenkin vielä melkein puolet vapaista jäljellä. Kaipa tuo dilemma on samaa kastia kuin sää, se ei ole koskaan juuri oikeanlainen :D Viikonlopun aikana tuli puuhasteltua muutamia pikku projekteja, osa jäi vielä kesken ja osa valmistui. Katsoa jos saisi aikaiseksi kuvailla hieman niitä. Yksi speciaali projekti tuli lauantaina ihan "tilauksesta" eli kakku piti leipoa. Meidän lähikaupan valikoima ei ole se hurjin, mutta pikainen suunnitelma ja tadaa tulihan sieltä kakkunen :) Ja ihan tuntui maistuvan eilen, vaikka luulen että tänään se on paremman makuinen, kun se on saanut hieman maustua. 


Tällä kertaa kokeilin minulle perinteisen sokerikakkupohjan sijaan sellaista, johon tuli hieman perunajauhoja ja leivinjauhettakin kohottamaan. Täytteeksi oli toiveena tuoreet mansikat, mutta koska niitä ei saanut tuli väliin mansikkahilloa, banaanisiivuja ja mansikkarahkaa. Päälle sitten kinuskikastike ja kermavaahtoa. Röpelleltyä tuli, sillä en muista edes milloin olisin viimeksi koristellut täytekakun. Pitänee tehdä useammin, että taidot paranee! 


Vauhtia ja hurjia tilanteita viikonloppuun toi vanha herramme (ei kuvassa taka-alalla oleva xD) ja kuviinkin hän päätyi vain juuri ja juuri kuonon mitalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..