keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Matkan varrelta mukaan tarttunutta...

Kreetan reissulta en juurikaan ostanu itselleni mitään, mutta toisaalta esimerkiksi vaatteet siellä ovat usein melko noh rantamallia ja eipä niillä täällä ole paljoa virkkaa kun kesätkin ovat niin vilppoa. Toisaalta sekin, että minulla on jo ennestään ihan tarpeeksi tavaraa, joten on ihan hyvä ettei aina raahaa mukanaan kaikkea niin ah ihanaa ja sööttiä yms yms. 

Mutta niin, löysin taas yhden norsun kokoelmaani, olen siis yrittänyt ostaa jokaisesta maasta/kaupungista jossa olen vieraillut norsun, jolla on kärsä pystyssä. Kärsä pystyssä siksi, koska sen sanotaan tuovan hyvää onnea. Pieni norsu on melko painava, mistä metallista lie tehty. Tästä tulee mieleen aivan ensimmäinen kokoelmani norsu, jonka sain joskus taaperona muistaakseni mummoltani kirppari reissullamme. Sellainen aikaa nähnyt ja hieman kärsinyt, sen kärsäkin on menettänyt palan vaikka on metallia. Luulen että se oli jo ostaessa poissa, enkä siis ole viskonut sitä pienenä ympäri huushollia :D Löysin samasta liikkeestä myös metallisen pöllön, melko creepy itseasiassa eli juuri passeli kokoelmaani! Toin toisen samanlaisen, mutta isomman myös äidilleni ja sieltäkin löytyi rakastava koti creepy pöllölle.




Ostin myös pari pientä käsintehtyä keraamista kulhoa, en nyt sitten tiedä ovatko nämä aikuisten oikeasti paikallisten keraamikan tekijöiden töitä, vai ihan sarjatuotantoa turisti raukoille. Niin tai näin, mutta ei se minua haittaa. Siinäpä ostokseni oikeastaan olivat, näiden lisäksi mukana kotiin tuli pari levyä suklaata, Pringelsin mahteja ketsuppisipsejä sekä puhdistusaine naamalle.. ai juu ja mun casablanca tyylinen hattu, jonka ostin sieltä jottei aurinko vallan polttaisi naamaani :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..