maanantai 7. helmikuuta 2011

Tofslan och Vifslan

Olotila.. tällä hetkellä ei mikään parhain. Kotiuduin joku aika sitten pieneltä reissultani Espoosta ja väsymys on massiivinen. Vaikka viikonloppu kului rennoissa meiningeissä lähinnä ulkoillen, nauttien hyvästä seurasta ja ruuasta, olo on kuin jyrän alle olisi jäänyt. Taisi junan viima olla vika tikki tälle melkein flunssaiselle tytölle.

Olen muutenkin huomannut mielenkiintoisen asian, minulla on jo jonkin aikaa ollut käynnissä noh kai sitä voisi sanoa elämäntapa remontiksi (terveellisempi ruokavalio, enemmän liikuntaa, säännöllisemmät nukkumis/lepo ajat ja ei alkoholia), en ole kovin monia suuria muutoksia huomannut vielä. Ehkä olen kärsimätön.. Mutta ei, kuntoni ei nousekaan kuin kuhisten ja paino tippunut muutosten myötä, olen koko ajan väsynyt vaikka vitamiineja popsin mielestäni melko monipuolisen ruokavalion lisänä. Ulkoilen enemmän. Mikä siis mättää? Vai onko itsellä liian kriittinen katsomistapa ja muutokset jäävät siksi huomaamatta.. Suurempia muutoksia ehkä? Olen myös harkinnut, josko menisin käymään esim ravitsemusterapeutilla. Veisi vaikka kahden viikon ruokapäiväkirjan ja saisi sitten kuulla asiantuntijan mielipiteen miltä se oikeasti näyttää. Mutta pohdiskella, pohdiskella.. Olisi vain kiva saada sitä lisäenergiaa, menisi ehkä tuo oppari projektikin sutjakkaammin:)


Muumimukit, arjen pieni piristysruiske:) Reissusta ei montaa ostosta mukaan tarttunut, tosin en kaupoilla juurikaan viihtynyt. Mutta nuo alla olevat kiinalais/japanilais (kumpi lie:D) tyyliset kotitossut nappasin heti Indiskan loppualesta. Kiva on köllötellä viltin alla, ei kylmä iske! Hyvin toimii tuo Varustetelakan nettimyynnistä hankkimani ruotsin armeijan "lusikkahuopa", villa on ihanan lämmin mutta ei kutita yhtään. Ja tilaa sen alla on vaikka kahdelle, kuten nimikin hieman enteili:D






2 kommenttia:

  1. Mainiota kuulla sinustakin jotain :)

    VastaaPoista
  2. heips:) joo aika hiljaiseloa ollu, kaikenlaista säätöä ton opparin jne kanssa, niin ei sitten ole täällä pahemmin kirjoitellut. lueskellu aina sun juttus kyl, kun kiva kuulla mitä sinne päin kuuluu:) puhelinhan on aivan liian vaikea ottaa käteen:D yritän tässä kevään aikana saada semmoisen reissun aikaseks sinne, että kerkeis näkee teitä kaikkia ihanuuksia, liian pitkä aika monen kanssa näkemisestä!

    VastaaPoista

Just say it..